Ιωάννης Στεργιόπουλος

Έλληνας επιστήμονας ανακάλυψε τον τρόπο σωτηρίας της Μπανάνας!


Η είδηση για την ανακάλυψη της σωτηρίας χιλιάδων τόνων παραγωγής μπανάνας, έκανε τον «γύρο του κόσμου». Επικεφαλής της ερευνητικής ομάδας, είναι ο Έλληνας καθηγητής φυτοπαθολογίας στο πανεπιστήμιο Davis της Καλιφόρνια, ο Ιωάννης Στεργιόπουλος.

Οι έρευνες που διήρκεσαν μεγάλο χρονικό διάστημα με την συνδρομή όχι μόνο επιστημόνων από τις Ηνωμένες Πολιτείες, αλλά και από την Ολλανδία, βρήκαν το αντίδοτο εκείνο που μπορεί να χρησιμοποιηθεί έτσι ώστε οι μπανάνες να πάψουν να είναι ευάλωτοι σε μολυσματικούς ιούς και βακτήρια.

Αυτό που μας αποκαλύπτει ο Έλληνας καθηγητής, είναι ότι οι μπανάνες είναι κλώνοι !!! Το γεγονός αυτό από μόνο του, τις κάνει πολύ πιο ευαίσθητες σε βαθμό, που να κινδυνεύει άμεσα η παγκόσμια παραγωγή αν προσβληθούν από μύκητες, ορισμένοι από τους οποίους μεταδίδονται και από τον αέρα.

Από την συνέντευξη προκύπτουν τρεις πολύ σημαντικές ειδήσεις: 1) Οι μπανάνες είναι κλώνοι και προέκυψαν από γενετικό ατύχημα. 2) Πως οι μύκητες δηλητηριάζουν τα τρόφιμα προκαλώντας επικίνδυνες τοξίνες. 3) Τι πρέπει να προσέχει ο καταναλωτής για να μην κινδυνεύσει η υγεία μας από τρόφιμα που έχουν προσβληθεί.

Θα δούμε τι δήλωσε στο Respect Greece o Έλληνας καθηγητής, ο οποίος μεταξύ άλλων που μας εξέπληξαν είναι ότι ένα από τα πιο απολαυστικά φρούτα που κυκλοφορούν προέκυψε ως ατύχημα της φύσης !!!

Keep your friends close and the GREEKS closer. Sign up here »

For more information: info@respectgreece.com

Processing

processing

Success

Error

Confirm